به گزارش «نماینده»، سیده حمیده زرآبادی در نشست خبری عصر امروز در خبرگزاری آنا با موضوع «بررسی چالشها در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» اظهار کرد: «با توجه به اینکه نایب رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی هستم در حوزه فناوری به صورت تخصصی تخلفات شرکتهای خدمات ارزش افزوده را رصد میکنم».
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه اخیراً فیلمی در رسانهای منتشر شده بود که بیشتر رپورتاژ سنگینی برای آقای آذری جهرمی بود، گفت: «شرکتهای خدمات ارزش افزوده یک سری خدماتی که خارج از استانداردهای اپراتورهاست را ارائه میکنند و یک سری محتوای منحصربه فرد برای کاربران ایجاد میکنند؛ این موضوع قبل از اینکه سودی برای شرکتها داشته باشد، ارزش افزوده و درآمد خوبی برای اپراتورها دارد».
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس قوانین رگولاتوری که سازمان تنظیم مقررات مصوب میکند، ۶۰ درصد این پول سهم شرکتهای تولید محتوا میشود، ۳۰ درصد آن به اپراتورها میرسد و ۱۰ درصد آن به تجمیع کنندگان، تعلق میگیرد، گفت: «آذری جهرمی در یک ادعای عجیب عنوان کرده بود که مخالف تخلف در ارزش افزوده هستم؛ اینجا در میان شما خبرنگاران میگویم نهادی که با تخلفات ارزش افزوده برای نخستین بار مقابله کرد کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی بود و نه وزارت ارتباطات».
وی تصریح کرد: دی ماه ۹۶ تا خرداد ۹۷، هفت شرکت متخلف در این زمینه وجود داشتند که با هماهنگی اپراتورها عضوگیری اجباری می کردند. ما اینها را از روی گزارشهای شکات افزایش هزینه قبض موبایلها شناسایی کردیم و پرونده این هفت شرکت مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد مبلغ ۳۵ میلیارد تومان کلاهبرداری صورت گرفته است.
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی در توضیح کلاهبرداریها در این حوزه خاطرنشان کرد: در موضوع عضو گیری اجباری اشکال از اپراتورهاست. جالب اینجاست که تمام قراردادهای ۶ شرکت از این هفت شرکت باطل و سرویسهای آنان قطع شد و مدیران مربوطه احضار و بازجویی شدند و توانستیم مبالغ را برگردانیم و مجوزهایشان را هم باطل کنیم و پرونده آنها نیز به قوه قضائیه رفت.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شرکتی به نام ایدهپرور هوشمند که معروف به شرکت فیتس بود دارای تخلف ۲۳ میلیاردی بود که سجاد بنابی رئیس هیئت مدیره نمایندگی هسین قشم در زمان وقوع تخلف در شرکت فیتس حضور داشته است.
وی افزود: سجاد بنابی عضو هیئت مدیره شرکت ایدهپرور در زمان وقوع تخلف ۲۳ میلیارد تومانی در این شرکت فعال بوده و همزمان دستیار وزیر ارتباطات در امور جوانان و نایب رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت و عضو هیئت مدیره هم بوده است.
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکت ایدهپرور هوشمند با تخلف ۲۳ میلیارد تومانی، پس از شناسایی فقط پولها را بازگردانده و به کارش ادامه میدهد، تصریح کرد: وی فقط مشترکین اجباری را خارج کرد و پولها را بازگرداند و اتفاق دیگری برایش نیفتاد.
زرآبادی در خصوص شرکتهای خدمات ارزش افزوده بیان کرد: ارتباطاتی که در این حوزه وجود دارد باعث میشود به این موضوع برسیم که آیا اصولا مبارزه با متخلف در دستور کار است یا خیر!
وی با اشاره به هلدینگی به نام عطار گفت: در این شرکتهای خدمات ارزش افزودهموضوع تخلفات آقایان ابوذر مهرمنش و بنابی مطرح است، همچنین آقای مهرمنش مدیرکل اداره ارزش افزوده اپراتور همراه اول است و خودش هم شرکت خدمات ارزش افزوده دارد.
وی گفت: موضوع این است که ما میخواهیم با تخلف مقابله کنیم یا اینکه یک صنعتی نباشد، مساله این است که وس–صنعت خدمات ارزش افزوده- یک صنعت است و ما باید با متخلف در این زمینه برخورد کنیم نه با صنعت وس.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: توئیتر وزیر محترم و دوستانشان در این زمینه خیلی فعال بود اما به این موضوع اشاره ای نداشتند و پاسخی هم ندادند چون معتقدم پاسخی وجود ندارد که داده شود. ما قرار نیست واقعیت را مخفی کنیم!
به روز رسانی میشود...
نظرات مخاطبان 0 1
۱۳۹۸-۰۸-۲۲ ۲۰:۰۹ 0 0